Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

16 október
2018
HÍR
307 látogató

A Fidesz önkényesen szüntette meg a lakástakarékok állami támogatását

A Magyar Liberális Párt szerint elfogadhatatlan, hogy az Orbán-kormány egyik napról a másikra megszüntette a lakástakarék-pénztárak állami támogatását. A fideszes többség ezzel az egyik legnépszerűbb megtakarítási formát vette el a magyar emberektől mindenféle valódi, szakmailag megalapozott indoklás nélkül.

A lakástakarék-pénztári rendszer évente több mint 20 ezer ember lakhatási körülményeinek javítását tette lehetővé. Az 1997 óta folyamatosan elérhető program öngondoskodásra és pénzügyi tudatosságra ösztönzött. Egy jól működő, rendkívül népszerű megtakarítási formát tett tönkre egy pillanat alatt a Fidesz. A lakástakarék-pénztár rendszer kiváló lehetőséget kínált arra, hogy az emberek fel tudják újítani otthonukat, illetve megelőlegezzék otthonvásárlásukat.

A Fidesz mindenféle társadalmi egyeztetés nélkül, az állampolgárok akarata ellenére számolta fel a programot, amely minden hatodik magyar embernek segítséget nyújtott. A Liberálisok szerint a döntés és annak hirtelen végrehajtása azt igazolja, hogy a Fidesz nem törődik a magyarok véleményével és igényével.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók