Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

03 november
2017
HÍR
185 látogató

A Fidesz miatt néppártosodik a Jobbik

Budapest, 2017. november 3., péntek (MTI) – A Magyar Liberális Párt szerint a Fidesz megváltozott politikája miatt kényszerül arra a Jobbik, hogy kommunikációjában néppártosodást mutasson.

Sermer Ádám, a Liberálisok elnökhelyettese pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a gyakorlatban nincs valóságalapja a Jobbik néppártosodásának. Hozzátette, amíg Toroczkai László a párt alelnöke, addig nem is vehető komolyan a Jobbik néppártosodási kommunikációja.
A Liberálisok szerint a Jobbik azért kényszerül a néppártosodás “hazugságspiráljába”, azért kényszerül a “szélsőséges bázisán felül nyitni más társadalmi csoportok felé is”, mert átrendeződött a politikai viszonyrendszer.
Sermer Ádám közölte: ez azt jelenti, hogy “van egy szélsőjobbos kormányzás, annak van egy szélsőjobbos pártellenzéke, és ennek a két szélsőjobbos iránynak van egy – harmadik iránynak tekinthető – demokratikus, baloldali és liberális alapokon nyugvó ellenzéke”.
Arról beszélt, hogy míg korábban a Jobbik volt az, amely a Parlamentből kihozta az uniós zászlót és felgyújtotta, most már a Fidesz az a párt, amelyik kommunikációjának a Brüsszel-ellenesség vált a fő elemévé.
Kiemelte, a Fidesz ugyanígy átvette a Jobbik korábbi kommunikációját a bevándorlóellenesség és a Soros-ellenesség témájában is. Ezzel a Fidesz “megemelte e tétet” és így a Jobbiknak változtatnia kellett a kommunikációján – mondta.
Közölte, a Liberálisok arra hívják fel minden demokratikus érzelmű szavazó és demokratikus párt vezetőségét: ahhoz hogy a “szélsőséges Fidesz-kormányt” leváltsák, ne jusson eszükbe csatlakozni egy kisebb, de ugyanolyan szélsőséges párthoz, a Jobbikhoz.

 

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.

Események

Videók