Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

01 április
2019
HÍR
207 látogató

A Fidesz megszállja a bíróságot is – Bősz Anett leszavazta a közigazgatási bíróságok felállításáról szóló törvényt

Bősz Anett azért nem szavazta meg a  közigazgatási bíróságok felállításáról szóló törvényt, mert a Liberálisok országgyűlési képviselője szerint a javaslat elfogadásával a Fidesz újabb merényletet követett el a magyar jogállammal szemben, és ezen a keresztülvitt módosító javaslatok sem változtattak. Az Orbán-kormány célja világos: el akarják kerülni a felelősségre vonást. És ezért olyan bírákat neveznek majd ki, akik a törvények helyett a kormánypártok hatalma felett őrködnek majd. Az Orbán-kormány így akarja bebástyázni hatalmát, és így akarja elkerülni, hogy a számukra kínos ügyek miatt bármikor elszámoltathassák őket. A jövőben olyan bírók döntenek majd többek között a választási bizottságot, a rendőrséget és az önkormányzatokat érintő ügyekben, akiket Orbán Viktor minisztere nevez ki. A Fidesz-kormány kiválasztottjai ítélkeznek majd az ellenzéki tüntetésekről, a rabszolgatörvény miatti sztrájkokról, a választási csalásokról és a közérdekű adatok visszatartásával kapcsolatban is. Ugye senkinek sem kell külön elmagyarázni, hogy ez mit jelent az Orbán-kormány kilencedik évében? A Fidesz tovább halad az illiberális úton. Közös felelősségünk, hogy megállítsuk!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók