Belépek a Pártba
13 január
2015
HÍR
441 látogató

A Fidesz feljelentőembere ismét színre lép

Tényi István, a Fidesz ügyeletes feljelentőembere megdolgozik a pénzéért. A Szegényeket és Rászorultakat Segítő Alapítvány iskolája, az  Ökotárs és a HVG feljelentése után most a vs.hu információi szerint a civil tüntetések szervezői ellen nyújtott be feljelentést, mert úgy gondolja, a szervezők több adományt kaptak, mint amit eddig elköltöttek.

Tényi István valószínűleg nem találkozott még azzal a jelenséggel, hogy valaki kevesebb pénzt költ egy bevásárlásnál, mint amennyi a pénztárcájában van, majd a megmaradt pénzét a következő bevásárlásnál költi el. Pedig ennél egyszerűbben nem lehet leírni mi történik a civil tüntetéseknél, ahol maguk a szervezők is többször hangsúlyozták, hogy az el nem költött pénzadományt a következő tüntetés szervezésére fordítják. Ráadásul a befolyt pénz, jótékony célú közadomány, tehát Tényi István vélekedésével ellentétben nem adóköteles.

Tényi István ténykedése már minden bizonnyal a Rogán Antal nevéhez fűződő ,,országvédelmi akcióterv” része, hiszen a Fidesz frakcióvezetője néhány napja jelentette be, kíváncsi, miből finanszírozzák a civilek a tüntetéseket. Rá néhány nappal Tényi, aki a Fidesz V. kerületi szervezetének tagja, máris megtette a feljelentést, mely bármennyire nonszensznek tűnik, mégis arra ,,ösztönözheti” az ügyészséget, hogy azonnali hatállyal nyomozást indítson.

Tényi, aki korábbi munkahelyét – egy iskolát – bombatámadással fenyegetett meg, egykori belépését a Fidelitasba azzal indokolja: ,,hisz a szeretet és az összefogás erejében.”

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK