Belépek a Pártba
05 március
2019
HÍR
642 látogató

A Fidesz elvesztette néppárt jellegét

Üdvözöljük, hogy végre az Európai Néppárt nagy része belátta, hogy a Fidesznek nincs helye az európai és keresztény értékeket képviselő demokraták táborában. Bízunk benne, hogy ezúttal nem táncolnak vissza a néppárti képviselők, és a jövőben nem vállalnak közösséget Orbán Viktor szélsőjobboldali és populista politikájával. Ha az Európai Néppárt hű akar maradni saját értékeihez, nem tehet mást, minthogy kizárja a Fideszt.

Orbán pártja évek óta szisztematikusan rombolja és bomlasztja az európai egységet, miközben Magyarországon folyamatosan korlátozza az alapvető emberi jogokat. Európa és Magyarország közös érdeke, hogy helyén kezelje a Fidesz politikáját. Az elmúlt évek ugyanis azt mutatják, hogy Orbán Viktor visszaél Európa bizalmával és a magyar emberek felhatalmazásával. A Fidesz gúnyt űz Európából és az európai egység gondolatából. Az EU-s támogatásokat és a magyar adófizetők pénzét arra használja, hogy gyűlöletet és félelmet keltsen hazánkban és Európában. Folyamatosan hátráltatja az európai nemzetek közötti együttműködést és bomlasztja az európai közösséget.

A Fidesz politikája nem keresztény, mert üldözi és kitaszítja az elesetteket. A Fidesz politikája nem demokratikus, mert a jogállam leépítéséből kovácsol politikai tőkét. A Fidesz politikája Európa-ellenes, mert ahelyett, hogy közös megoldásokat keresne a kontinensünket érő kihívásokra, a konfliktusok elmélyítését tűzte ki céljául. Itt az ideje, hogy a Fidesz oda kerüljön, ahova való: Európa szégyenpadjára!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK