Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

05 március
2019
HÍR
271 látogató

A Fidesz elvesztette néppárt jellegét

Üdvözöljük, hogy végre az Európai Néppárt nagy része belátta, hogy a Fidesznek nincs helye az európai és keresztény értékeket képviselő demokraták táborában. Bízunk benne, hogy ezúttal nem táncolnak vissza a néppárti képviselők, és a jövőben nem vállalnak közösséget Orbán Viktor szélsőjobboldali és populista politikájával. Ha az Európai Néppárt hű akar maradni saját értékeihez, nem tehet mást, minthogy kizárja a Fideszt.

Orbán pártja évek óta szisztematikusan rombolja és bomlasztja az európai egységet, miközben Magyarországon folyamatosan korlátozza az alapvető emberi jogokat. Európa és Magyarország közös érdeke, hogy helyén kezelje a Fidesz politikáját. Az elmúlt évek ugyanis azt mutatják, hogy Orbán Viktor visszaél Európa bizalmával és a magyar emberek felhatalmazásával. A Fidesz gúnyt űz Európából és az európai egység gondolatából. Az EU-s támogatásokat és a magyar adófizetők pénzét arra használja, hogy gyűlöletet és félelmet keltsen hazánkban és Európában. Folyamatosan hátráltatja az európai nemzetek közötti együttműködést és bomlasztja az európai közösséget.

A Fidesz politikája nem keresztény, mert üldözi és kitaszítja az elesetteket. A Fidesz politikája nem demokratikus, mert a jogállam leépítéséből kovácsol politikai tőkét. A Fidesz politikája Európa-ellenes, mert ahelyett, hogy közös megoldásokat keresne a kontinensünket érő kihívásokra, a konfliktusok elmélyítését tűzte ki céljául. Itt az ideje, hogy a Fidesz oda kerüljön, ahova való: Európa szégyenpadjára!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók