Belépek a Pártba
12 március
2019
HÍR
591 látogató

“A Fidesz egy pillanat alatt térdre kényszeríthető” – Bősz Anett videóüzenetben reagált Manfred Weber budapesti látogatására

Bősz Anett videóüzenetben reagált Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltjének budapesti látogatására. A Liberálisok országgyűlési képviselője szerint a találkozó mindent elmond arról, hogy az Orbán-kormány hányadán áll az Európai Néppárttal, és hogy hogyan fogja fel a közéletet. Bősz Anett  a videóban elmondta: a Brüsszel-ellenes plakátok letakarása gyerekes cselekedet, ugyanakkor megmutatja, hogy a Fidesz egy pillanat alatt térdre kényszeríthető, és hogy a magyar kormány tisztában volt azzal: tilosban jár, amikor kiteszi ezeket a plakátokat akár Juncker, akár Brüsszel, akár Soros ellen.

A Liberálisok politikusa a következőképpen reagált arra, hogy három tagú vizsgálóbizottság fogja vizsgálni, hogyan áll Magyarország a jogállammal és a demokratikus intézményrendszerrel: „Orbán Viktornak hatalmas takaróra lesz szüksége, ha mindent el akar rejteni az európai politikustársak elől és az európai színtérről, amit szégyellnünk kell. A jogállami normák sérültsége, és az a viselkedés, amit Orbán Viktor tanúsít, száz évre rakja pályára hazánkat. Az, hogy a lengyelek és az olaszok jó partnerek abban, hogy az európai integrációt szétverjék, még nem azt jelenti, hogy ez a jó út. A jó út az lenne, ha ezek a Brüsszel-ellenes plakátok ki se kerültek volna. Ha valódi kompromisszumra kész miniszterelnökünk lenne, aki érti az európai politikát, nem olyan, aki hazánkról hazudik Brüsszelnek, és Brüsszelről hazudik a magyaroknak” – fogalmazott Bősz Anett a videóban.

A Fidesz egy pillanat alatt térdre kényszeríthető

Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltjének budapesti látogatása mindent elmond arról, hogy az Orbán-kormány hányadán áll az Európai Néppárttal. A Brüsszel-ellenes plakátok letakarása nem csak gyerekes cselekedet, de azt is megmutatja, hogy a Fidesz egy pillanat alatt térdre kényszeríthető. Orbán Viktornak azonban hatalmas takaróra lesz szüksége, ha mindent el akar rejteni az európai politikustársak elől, amit szégyellnünk kell…

Közzétette: Bősz Anett – 2019. március 12., kedd

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK