Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

12 március
2019
HÍR
324 látogató

“A Fidesz egy pillanat alatt térdre kényszeríthető” – Bősz Anett videóüzenetben reagált Manfred Weber budapesti látogatására

Bősz Anett videóüzenetben reagált Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltjének budapesti látogatására. A Liberálisok országgyűlési képviselője szerint a találkozó mindent elmond arról, hogy az Orbán-kormány hányadán áll az Európai Néppárttal, és hogy hogyan fogja fel a közéletet. Bősz Anett  a videóban elmondta: a Brüsszel-ellenes plakátok letakarása gyerekes cselekedet, ugyanakkor megmutatja, hogy a Fidesz egy pillanat alatt térdre kényszeríthető, és hogy a magyar kormány tisztában volt azzal: tilosban jár, amikor kiteszi ezeket a plakátokat akár Juncker, akár Brüsszel, akár Soros ellen.

A Liberálisok politikusa a következőképpen reagált arra, hogy három tagú vizsgálóbizottság fogja vizsgálni, hogyan áll Magyarország a jogállammal és a demokratikus intézményrendszerrel: „Orbán Viktornak hatalmas takaróra lesz szüksége, ha mindent el akar rejteni az európai politikustársak elől és az európai színtérről, amit szégyellnünk kell. A jogállami normák sérültsége, és az a viselkedés, amit Orbán Viktor tanúsít, száz évre rakja pályára hazánkat. Az, hogy a lengyelek és az olaszok jó partnerek abban, hogy az európai integrációt szétverjék, még nem azt jelenti, hogy ez a jó út. A jó út az lenne, ha ezek a Brüsszel-ellenes plakátok ki se kerültek volna. Ha valódi kompromisszumra kész miniszterelnökünk lenne, aki érti az európai politikát, nem olyan, aki hazánkról hazudik Brüsszelnek, és Brüsszelről hazudik a magyaroknak” – fogalmazott Bősz Anett a videóban.

A Fidesz egy pillanat alatt térdre kényszeríthető

Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltjének budapesti látogatása mindent elmond arról, hogy az Orbán-kormány hányadán áll az Európai Néppárttal. A Brüsszel-ellenes plakátok letakarása nem csak gyerekes cselekedet, de azt is megmutatja, hogy a Fidesz egy pillanat alatt térdre kényszeríthető. Orbán Viktornak azonban hatalmas takaróra lesz szüksége, ha mindent el akar rejteni az európai politikustársak elől, amit szégyellnünk kell…

Közzétette: Bősz Anett – 2019. március 12., kedd

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók