Belépek a Pártba
28 augusztus
2020
HÍR
657 látogató

A Liberálisok és a DK az MTVA épületére is kifeszítették a “Pártállam helyett jogállamot!” feliratú molinót – Fotók, videó

Sermer Ádám, a Liberálisok ügyvivője és Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja flashmobbal egybekötött sajtótájékoztató-sorozatuk második állomásán, az MTVA épületénél egy “Pártállam helyett jogállamot!” feliratú molinóval emlékeztettek: ma Magyarországon a közpénzmilliárdokkal kitömött médiumok nem a lakosság tájékoztatását szolgálják, csupán a hatalom gondolatainak gát nélküli közvetítését.

Sermer Ádám úgy fogalmazott: A Liberálisok szerint a közmédia leépítése és kormányszócsővé való erőszakolása az egyik legékesebb bizonyítéka a pártállam kiépítésének. Orbánék hatalma alatt nem létezik különvélemény, és ezt úgy a legegyszerűbb  elérni, ha bedarálják a közmédiát.

Ráczné Földi Judit elmondta, 2020-ban az MTVA számára 75 milliárd forintos közszolgálati hozzájárulást állítottak be, amit kiegészített az 1,6 milliárd forintos médiapiaci bevétel és egy 8,3 milliárd forintos kereskedelmi és vagyongazdálkodási bevétel. 2021-re pedig még ennél is többet, közel 100 milliárd forintot költenének az MTVA-ra.

Élőben jelentkezünk a "közmédia" épülete elől!

Propagandamédia helyett jogállamot!Az Orbán-kormány leváltásával a propagandát is megszüntetjük 2022-ben! Legyen intő jel a fehérorosz média üres stúdiója!Oszd meg Ráczné Földi Judit, és Sermer Ádám sajtótájékoztatóját! 🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2020. augusztus 27., csütörtök

A két párt politikusai egybenhangzóan kijelentették: A Demokratikus Koalíció és  Liberálisok a többi ellenzéki párttal együtt nem csak az Orbán-rendszert akarják leváltani 2022-ben, hanem a pártállamot is jogállamra cserélni.

Ráczné Földi Judit és Sermer Ádám a sajtótájékoztató után “Ebben az intézményben tíz éve pártállamot épít a Fidesz” feliratú matricákat ragasztottak az MTVA épületének bejáratára.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK