Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

09 október
2017
HÍR
233 látogató

A demokratikus ellenzéknek együtt kell működnie

Budapest, 2017. október 9., hétfő (MTI) – A Magyar Liberális Párt elnöke azt sürgeti, hogy az úgynevezett demokratikus ellenzéki pártok alakítsák ki az együttműködés “egyfajta hálóját”.

A Jobbik nélküli ellenzéknek meg kell találnia az utat egymás felé, de a szélsőjobbal nem szabad együttműködni – fogalmazott hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján Fodor Gábor, hozzátéve: örülnek, hogy az MSZP is deklarálta, hogy elutasítja a Jobbikot.
A független képviselő üdvözölte, hogy a Közép-európai Egyetem (CEU) a felsőoktatási törvény “teljesen abszurd és elfogadhatatlan” módosítása ellenére is tovább folytathatja tevékenységét.
Magyarország egyértelmű haszonélvezője, hogy az intézmény itt működik – értékelte Fodor Gábor, elfogadhatatlan nevezve, hogy – mint mondta – a Soros György elleni “hisztéria” részeként a kormány fellép a civil társadalom és a civil szervezetek ellen.

 

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók