Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

27 június
2018
HÍR
178 látogató

A BKV-botrányok miatt is kérjen bocsánatot Tarlós István!

A budapesti főpolgármester bocsánatot kért a Red Bull Air Race miatt okozott felfordulásért, azonban a BKV körüli botrányokért való felelősségvállalás még mindig várat magára. Tarlós István a légkondicionálók kérdését virágosztáshoz hasonlította, így mi is készítettünk neki egy csokrot azokból az ügyekből, amikkel a fővárosi közlekedést teszik napról-napra élhetetlenebbé.

  1. A múlt héten kiderült, hogy felújított metrók helyett elraktározott orosz kocsikat kapott Budapest olyan áron, amiből évtizedekre biztosítani lehetett volna az új, modern állományt más gyártótól.
  2. A BKV a jegyárak szinten tartásáért cserébe már évek óta megszüntette az utasok biztosítását az ő tudtuk nélkül. Több mint egymillió utas elől hallgatták el ezt a felelőtlen döntést.
  3. A magyar buszgyártás csodáját, az elektromos buszt kivonták csupán két év futás után. Mindeközben beszerzési stop van, mivel a már megrendelt buszokat sem szállítják.
  4. A 4-es metró beruházásának a félbehagyása miatt alacsony a forgalom a vonalon és az állomások területén álló üzletek négy éve üresek, mivel így senki nem akarja őket kibérelni.

A 4-es metró akkor lesz egyedül sikeres, ha az eredeti tervek szerinti távolságig kiépítik és a 3-as metrót is meghosszabbítják Káposztásmegyerig és a Liszt Ferenc reptérig. A mai állapotában töredéke a forgalom a lehetséges szintnek. A főpolgármester ne az Air Race miatt magyarázkodjon, hanem ezekre a problémákra adjon választ!

Kép: hvg.hu

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók