Belépek a Pártba
10 július
2014
HÍR
731 látogató

A baloldal a miskolci polgármesteri székért saját identitását tagadja meg

A Liberálisok elfogadhatatlannak tartják, ahogyan Eörsi Mátyás tegnap este az Egyenes beszédben nyilatkozott. A Demokratikus Koalícióban politizáló Eörsi  romabűnözésről, mint statisztikailag igazolható tényről beszélt az ATV-ben.

Magyarországon nincs cigánybűnözés, ahogy nincs magyarbűnözés, vagy németbűnözés sem. Bűnözők vannak, akikkel szemben etnikai hovatartozás nélkül kell fellépni. Aki nem érti, miért káros ilyen fogalmakat használni, az nehezen nevezhető demokratának. Nagyon aggasztó tendencia, ha most a baloldal kezd el a szavazatszerzés érdekében a jobboldal eszközeivel élni. A baloldal a miskolci polgármesteri szék reményében saját identitását tagadja meg. A kirekesztő, megbélyegző politikának sajnos már van hazai képviselete: a nyíltan cigányozó Jobbik és a burkoltan ugyanezt folytató Fidesz.

A Liberálisok szerint az integrációnak, oktatásnak, munkahelyteremtésnek nincs alternatívája, az etnikai csoportok bűnözőként való megbélyegzése pedig főleg nem az. A Liberálisok bíznak abban, hogy Eörsi Mátyás belátja tévedését és elnézést kér, az MSZP, a DK és az Együtt helyi szervezete pedig hasonlóan cselekszik, és visszavonja Pásztor Albert jelölését.

 

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK