Belépek a Pártba
03 augusztus
2019
HÍR
650 látogató

Chladek Tibor: Csárdapuszta többet érdemel!

Hernád Nagyközség Csárdapuszta nevű településrésze jelentős infrastrukturális hátrányokkal küzd a település többi részéhez képest. Ezen szeretne változtatni egy célzott csárdapusztai fejlesztési programmal Chladek Tibor, a Liberálisok és az MSZP közös hernádi polgármester-jelöltje.
Csárdapuszta korábban az azóta már Dabashoz csatolt Gyónhoz tartozott, napjainkban bár Hernád része közigazgatásilag, ez a településrész mégis olyan, mintha a nagyközség mostohagyermeke lenne.
Chladek Tibor, a demokratikus ellenzék közös hernádi polgármester-jelöltje ezen szeretne változtatni. “Csárdapuszta többet érdemel! Az itt lakó polgárok is a hernádiak közösségéhez tartoznak, mégis úgy tűnik, mintha a településvezetők az elmúlt évek alatt elfeledkeztek volna róluk. A csárdapusztaiaknak számos hátránnyal kell megküzdeniük a hétköznapok során a településrész infrastrukturális elmaradottsága miatt. Ez nincsen rendjén, fejlesztésekre és modernizációra van szükség Csárdapusztán is.” – fogalmazott a liberális politikus.
A polgármester-jelölt a fenti célok jegyében egy célzott csárdapusztai fejlesztési programot hirdetett, amelynek része a településrész útjainak szilárd útburkolattal történő ellátása illetve a közvilágítás biztosítása is.
Mint ismeretes, nem Csárdapuszta az egyetlen olyan sajátos adottságokkal bíró településrésze Hernádnak, amellyel kapcsolatban Chladek Tibor külön programmal állt elő: a települést kitűnően ismerő polgármester-jelölt a hernádi Váradi-telep kapcsán is fogalmazott meg javaslatokat. A “Legyen a Váradi út és környéke Hernád Parkvárosa”elnevezésű kezdeményezésével a liberális politikus a Váradi-telepet az ott lakók nyugalma érdekében lakó-pihenő övezetté kívánja nyilváníttatni, az átmenő teher- és személygépjármű-forgalmat pedig elkerülő útra terelné a választásokat követően.
Magyar Liberális Párt
Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK