Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

22 március
2018
HÍR
325 látogató

Fodor Gábor: hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat!

Hozzák végre nyilvánosságra az ügynökaktákat! – többek között erről beszélt Fodor Gábor az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

A Liberálisok elnöke világéletében ezért harcolt, a Fidesz és annak teljhatalmúvá vált vezetője, Orbán Viktor azonban az ügyben szöges ellentétét mondja és gondolja régi önmagához képest. Fodor Gábor szerint Orbán nem is akar emlékezni a liberális Fideszre és a liberális Orbán Viktorra, hiszen az illiberális állam 2014-es kihirdetésével a kormánypárt végleg elzárkózott attól, amit korábban képviselt.

A Liberálisok elnöke a műsorban azt is világossá tette, hogy a Jobbik – saját bevallása szerint is – sok tekintetben azt akarja megvalósítani, amit a Fidesz, csak radikálisabban. Éppen ezért a demokrata ellenzék nem foghat össze a szélsőjobboldali párttal, nem engedhetünk az elveinkből. Indulatból nem lehet és nem is szabad politizálni, csakis elvek mentén – szögezte le a pártelnök. A Változás Szövetsége és a demokrata ellenzék a Jobbik nélkül, önmagában is képviseli azt az erőt, amellyel leváltható az Orbán-kormány és eltüntethető az illiberális eszme Magyarországról. Mi minden nap ezért küzdünk!

A teljes beszélgetés az alábbi linken nézhető vissza: 

http://www.atv.hu/videok/video-20180321-fodor-gabor

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók