Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

09 november
2017
HÍR
488 látogató

5 pont, amiért a demokratikus ellenzék nem működhet együtt a Jobbikkal

A Magyar Liberális Párt elnökhelyettese öt pontban foglalta össze, hogy a demokraták miért nem működhetnek együtt a Jobbikkal.

Sermer Ádám csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, továbbra is az illiberális államot építő “szélsőséges kormány” leváltása és egy új, demokratikus kormány felállítása a cél, ehhez mindenkinek kompromisszumkészséget kell mutatnia, és a széles körű együttműködésben nem jelenthetnek akadályt a régi, személyek vagy pártok közötti konfliktusok. Az viszont elképzelhetetlen, hogy egy “szélsőjobbos párttal” szövetkezzenek annak érdekében, hogy leváltsanak egy “szélsőjobbos politikát folytató illiberális kormányt” – tette hozzá.

A Jobbik személyzeti politikáján keresztül folytatott értékrendvállalása továbbra is azt mutatja, hogy a “cukiságkampány” és a néppártosodás hazugság. A párt a korábbi menekültválságra embertelen, az EU alapértékeivel szembeforduló, szélsőséges választ adott; átfogó probléma az orosz befolyás jelenléte a “Jobbikon belül”, a “KGBéla-ügy” például a mai napig nem tisztázódott – sorolta a politikus.

Az elnökhelyettes kijelentette azt is, hogy a Jobbik és a kormány Soros György elleni retorikája “tökéletes összhangban van”. Sermer Ádám utolsó pontja az volt: a Jobbik orosz minta alapján hazaáruló ügynökszervezeteknek szeretné minősíttetni a neki nem tetsző civil szervezeteket.

MTI-információ

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók