Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

04 április
2018
HÍR
268 látogató

Bősz Anett és Bárány Balázs zár alá vette Tiborcz István luxusingatlanjait – VIDEÓ!

Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője és Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségének tagja azért indította el a “Zár alá vesszük a Tiborcz-vagyont!” című akciósorozatát március elején, hogy bemutassák Orbán Viktor vejének csodaszámba menő vagyonosodását és több tízmilliárd forintot érő ingatlan-portfólióját. A Liberálisok és az MSZP politikusa hetekig járta az országot, és jelképesen zár alá vette a Tiborcz Istvánhoz köthető ingatlanokat.

Az Orbán Viktor vejének legfényűzőbb luxusszállodáit, palotáit feltérképező akciónk első állomása a budapesti Mahart-ház volt, majd Gőgös Zoltánnal, az MSZP elnökhelyettesével kiegészülve a keszthelyi Helikon szállodát vettük szimbolikusan zár alá. Az akciónkat a turai Schossberger-kastély előtt folytattuk, majd az Andrássy úti Brill-palota előtt zártuk.

A sajtótájékoztató-sorozatunk egyik fő üzenete az volt, hogy a csalássorozat miatt várható uniós büntetéseket az Orbán-család vagyonából kellene rendezni, a másik pedig, hogy a NAV-nak hivatalból vagyonosodási vizsgálatot kellene kezdeményeznie Tiborcz István látványos meggazdagodása miatt. Nem hagyjuk, hogy a magyar emberek kárára gazdagodjon a miniszterelnök és családja! A Változás Szövetsége a kormányváltás után elszámoltatja Orbán Viktor és a Fidesz strómanjait. Április 8-a után visszaállítjuk a független magyar ügyészséget, és az összes gyanús beruházást ki fogjuk vizsgálni! Senki nem kerülheti el a felelősségre vonást a magyar emberek megkárosításáért!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók