Belépek a Pártba
04 április
2018
HÍR
478 látogató

Bősz Anett és Bárány Balázs zár alá vette Tiborcz István luxusingatlanjait – VIDEÓ!

Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője és Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségének tagja azért indította el a “Zár alá vesszük a Tiborcz-vagyont!” című akciósorozatát március elején, hogy bemutassák Orbán Viktor vejének csodaszámba menő vagyonosodását és több tízmilliárd forintot érő ingatlan-portfólióját. A Liberálisok és az MSZP politikusa hetekig járta az országot, és jelképesen zár alá vette a Tiborcz Istvánhoz köthető ingatlanokat.

Az Orbán Viktor vejének legfényűzőbb luxusszállodáit, palotáit feltérképező akciónk első állomása a budapesti Mahart-ház volt, majd Gőgös Zoltánnal, az MSZP elnökhelyettesével kiegészülve a keszthelyi Helikon szállodát vettük szimbolikusan zár alá. Az akciónkat a turai Schossberger-kastély előtt folytattuk, majd az Andrássy úti Brill-palota előtt zártuk.

A sajtótájékoztató-sorozatunk egyik fő üzenete az volt, hogy a csalássorozat miatt várható uniós büntetéseket az Orbán-család vagyonából kellene rendezni, a másik pedig, hogy a NAV-nak hivatalból vagyonosodási vizsgálatot kellene kezdeményeznie Tiborcz István látványos meggazdagodása miatt. Nem hagyjuk, hogy a magyar emberek kárára gazdagodjon a miniszterelnök és családja! A Változás Szövetsége a kormányváltás után elszámoltatja Orbán Viktor és a Fidesz strómanjait. Április 8-a után visszaállítjuk a független magyar ügyészséget, és az összes gyanús beruházást ki fogjuk vizsgálni! Senki nem kerülheti el a felelősségre vonást a magyar emberek megkárosításáért!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK