Belépek a Pártba
19 december
2016
HÍR
776 látogató

Liberálisok.: együtt érzünk az áldozatok hozzátartozóival és szolidárisak vagyunk Németországgal

A Liberálisok elítélik a berlini karácsonyi vásár elleni brutális merényletet, együtt érzünk az áldozatok hozzátartozóival és szolidárisak vagyunk Németországgal. A részleteket még nem ismerjük, de a merénylet kivitelezése és a korábbi fenyegetések alapján okunk van feltételezni, hogy ez is része az Iszlám Állam országaink ellen viselt háborújának. Ez a merénylet is rámutat arra, hogy még mindig nem készültünk fel megfelelően ezekre a gyáva és aljas támadásokra, nem megfelelő az európai titkosszolgálatok közötti adatcsere és együttműködés, a terror-elhárítás még mindig több lépéssel az elkövetők után jár. Ezek a gyalázatos tettek figyelmeztetésül szolgálnak számunkra, hogy sokkal többet kell tennünk a hasonló aljas merényletek elkerülése érdekében.
A Liberálisok elítélik Andrej Karlov ankarai orosz nagykövet meggyilkolását is és együtt éreznek a meggyilkolt nagykövet hozzátartozóival. A tettes a merénylet során az aleppói vérengzésre utalt, amiben Oroszország vezetésének vitathatatlan felelőssége van. Mindez azonban nem szolgálhat felmentésül a nagykövet meggyilkolására. Elítéljük az aljas merényletet, egyben elítéljük Oroszország szíriai agresszióját, különös tekintettel az aleppói civil lakosság körében végrehajtott háborús és emberiesség elleni bűncselekményekre.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK